Beleid Wedergebruik

Je mag:

  • berichten/inhoud van de website Picture & Space afdrukken voor niet-commercieel gebruik (maximaal 5 exemplaren), mits je de volgende copyright-melding opneemt: “© Picture & Space – alle rechten voorbehouden. Oorspronkelijk gepubliceerd op www.pictureandspace.com”
  • Een samenvatting van een artikel (of een uittreksel van maximaal 100 woorden) plaatsen met een link naar het oorspronkelijke bericht op deze website of een van onze openbare berichten

Wij staan ​​geen van de volgende toe zonder onze schriftelijke toestemming:

  • Het opnieuw plaatsen van onze inhoud in zijn geheel
  • Het wijzigen of verkopen van inhoud op deze site
  • Vertaling van onze teksten in een andere taal (omdat we de juistheid van elke vertaling willen verifiëren)

Om toestemming te vragen voor een van de toepassingen op de bovenstaande “We staan ​​niet toe” lijst, stuur een email naar info@pictureandspace.com.

Beleid voor reacties

Door reacties te schrijven onder blogs, gaat jeakkoord met het onderstaande.

We verwelkomen natuurlijk opmerkingen op onze blogposts. Houd je opmerkingen netjes en gerelateerd aan de inhoud. We behouden ons het recht voor om commentaar te verwijderen. Onze website en het internet in het algemeen gaat helemaal over dialoog en het delen van informatie. Voel je vrij om vragen te stellen, het ergens mee oneens te zijn, alternatieve oplossingen toe te voegen, of commentaar te geven op de post, zolang de inhoud van je reactie niet aanstootgevend, lasterlijk, beledigend of anderszins gemeen en ongepast is.

Commentaar Privacy

Je kunt anoniem reageren of onder een naam / gebruikersnaam. Het e-mailadres dat je gebruikt om een ​​opmerking in te dienen, wordt niet weergegeven op onze website, wordt niet verkocht of gebruikt om contact met u op te nemen, tenzij je een verzoekt om gecontacteerd te worden.

Auteursrecht van commentaar

Jij behoudt het auteursrecht van reacties die je op onze site achterlaat; je verleent gewoon een licentie om jouw reacties te plaatsen. Deze licentie is onherroepelijk, niet-exclusief, wereldwijd en royalty-vrij. Je verleent ons het recht jouw reacties op te slaan, te verzenden, weer te geven, te gebruiken, te publiceren, te reproduceren en te verspreiden in elk formaat, inclusief maar niet beperkt tot een blog, in een boek, in een presentatie, in een les of in een video.

We wijzen uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af die kan voortvloeien uit opmerkingen die jij op deze site plaatst. Door op deze site te reageren, gaat je ermee akkoord dat je alle auteursrechten behoudt voor de opmerkingen die je op deze site plaatst en dat je ons ontheft van alle aansprakelijkheid die uit die reacties kan voortvloeien.